Landstede Groep
CSE CSE

Basisonderwijs

CSE SZ81209

CSE is er ook voor de jongste talenten. Al vanaf groep 7 van de basisschool kun je bij ons jouw sportdroom combineren met onderwijs.

een veilige omgeving

Sport en onderwijs op de basisschool

Op het CSE bieden we basisonderwijs aan voor de talenten van groep 7 en 8. Dit doen we in samenwerking met Vivente (Stichting voor primair christelijk onderwijs). De talenten zijn verbonden aan de Koningin Emmaschool in Zwolle, een christelijke basisschool voor Dalton onderwijs. Onze basisschool biedt een uitstekende doorstroommogelijkheid naar de middelbare school van het CSE.

Wij verzorgen onderwijs dat aansluit bij de ontwikkeling en belevingswereld van kinderen. In een veilige omgeving bieden we degelijk én uitdagend onderwijs. We hebben hoge verwachtingen op het gebied van sport en onderwijs van onze talenten, dus die hoge verwachtingen mogen ze ook van ons hebben.

Gericht op de toekomst

Betekenisvol
onderwijs

Kinderen groeien op in een voortdurend ontwikkelende samenleving. Met aandacht voor creatief denken, presenteren en digitale vaardigheden werken wij aan betekenisvol onderwijs gericht op de toekomst, zodat onze talenten klaar zijn voor de wereld van morgen.

CSE SZ71582

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!