Landstede Groep
CSE CSE

Meet the Characters

Ontmoet lerares Joleen Kamphuis-Mulder

"Lesgeven op het CSE houdt me jong en bij de tijd. Wat ik aan de talenten geef, krijg ik ook echt weer terug. Het is een inspirerende omgeving.

Naast mijn rol als lerares ben ik ook leercoach op het CSE. Ik merk dat ik echt in staat ben om talenten individueel te helpen met hun uitdagingen en groei. Mijn deur staat altijd open en talenten weten me te vinden.

Ook als vertrouwenspersoon ben ik er om naar hen te luisteren. Op het CSE worden talenten gezien als individuen, niet alleen als toekomstige topsporters. We bieden hier maatwerk. Als een talent bijvoorbeeld een week op trainingskamp moet, zoeken we samen naar een oplossing voor hun schoolwerk."

ALS LERARES BIOLOGIE PROBEER IK MIJN VAK ZOVEEL MOGELIJK TE VERBINDEN MET SPORT. DAT KAN MET BIOLOGIE HEEL GOED, OMDAT JE VOOR HET GOED KUNNEN BEOEFENEN VAN JE SPORT GOED MOET SNAPPEN HOE JE LICHAAM WERKT. Joleen Kamphuis-Mulder
Joleen


"Wat ik zo mooi vind aan het CSE is hoe we samen zorgen voor onze talenten. Ik kijk breder dan alleen naar hun schoolprestaties, maar ook naar hun talenten als sporter of bijvoorbeeld als reiziger in het openbaar vervoer. Er komt veel op hen af en we willen hen op alle gebieden goed ondersteunen.

De informele sfeer op het CSE is geweldig. Talenten zijn gedreven en er wordt altijd enthousiast gereageerd op spelelementen in de les. Zelfs het kleinste quizje werkt al goed, al is er maar een dropje te winnen. Dat is typisch CSE: we creëren hier elke dag een omgeving waarin leren leuk is en waarin talenten tot bloei komen.

Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van het CSE in Zwolle. Het is een plek waar ik mijn passie voor biologie kan delen, waar ik talenten individueel kan begeleiden en waar ik als vertrouwenspersoon een verschil kan maken. De combinatie van die rollen maakt mijn baan hier nooit saai en altijd uitdagend."