Landstede Groep
CSE CSE

Schoolkosten

Met de vrijwillige ouderbijdrage van het CSE kunnen we sinds jaar en dag de talenten belangrijke extra activiteiten aanbieden. Deze activiteiten bieden zowel verdieping als waardevolle, nieuwe leerervaringen.

Vrijwillige topsportbijdrage

Binnen het CSE noemen we de vrijwillige ouderbijdrage de 'topsportbijdrage'. Mede dankzij deze bijdrage kunnen wij de programma's draaien zoals we doen, zoals het aanbieden van het topsportprogramma, inclusief de Skills-programma’s, boeken en ook om excursies, bijles, examentraining, kerstvieringen, uitwisselingen en (introductie)kampen te organiseren.

Talenten op het CSE kunnen dankzij de bijdrage uiteraard groeien als sporter, maar hebben ook baat bij dergelijke activiteiten in hun ontwikkeling als mens.

Overzicht bijdragen

Hieronder hebben we de topsportbijdrage genoteerd voor de betreffende sporten:

  • Opleidingen acrogym, atletiek, BMX, dans, hockey, judo, squash, tafeltennis, turnen, voetbal, volleybal, waterpolo, wielrennen en zwemmen: € 350
  • Opleiding basketbal: € 650
  • Opleidingen golf en tennis: € 400
  • Opleiding hippische sport: € 900
  • Topsportbijdrage basisonderwijs: € 175

Werkweek 3vmbo, 4havo, 5vwo

Ook kunnen we met deze bijdrage de leerlingen net die extra activiteiten aanbieden, die de leerstof verdieping geven en die waardevolle herinneringen creëren.

In het voorexamen jaar (3vmbo, 4havo, 5vwo) van je je CSE-carrière gaan we een sportieve en/of culturele week, waar deze plaatsvindt, is elk jaar anders. We vragen hiervoor een vrijwillige bijdrage van 450 euro.

Excursies

Wij kunnen gedurende alle leerjaren als CSE ook excursies aanbieden, zoals het bezoeken van een bioscoop of theater, welke ons programma nog waardevoller maken als het al is. Wij vragen hiervoor als het nodig is een vrijwillige bijdrage van maximaal 40 euro per jaar. Dit bedrag wordt alleen ingezet voor de klassen die het betreft. Reiskosten worden niet vergoed door het CSE.

 

Opleidingskosten Middelbaar beroepsonderwijs

De opleidingskosten bestaan uit lesgeld of cursusgeld, verplicht lesmateriaal en eventueel overige opleidingskosten. Voor specifieke informatie verwijzen we je door naar de betreffende MBO-opleiding.

Meer informatie hierover vind je in onze Schoolgids.