Landstede Groep
CSE CSE

De ultieme kweekvijver voor BMX-talent

BMX
op topniveau

Breng je talent naar de top

BMX op het CSE

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Maak kennis met BMX op het CSE.

Voel jij dat ook? De wil om verder te gaan, om je techniek aan te scherpen, om het allerhoogste niveau te bereiken of om gewoon nóg meer uit je favoriete sport te halen? Hier kan het.

DSC 6377


Maak kennis met BMX op het CSE, de ultieme kweekvijver voor BMX-talenten. Waar we trainen in de ochtend gaan we aansluitend naar school. Waar we verder gaan dan mogelijk is bij je club. Bij BMX wordt er drie keer per week getraind in de ochtend, zowel in Zwolle als op de baan in Kampen.

Dé Topsportacademie
van Nederland

Alles voor jouw groei

We doen het samen

Hier staan jouw talenten centraal en trainen we preciés wat jij nodig hebt om beter te worden. Explosiviteit, kracht, vaardigheid, baantechniek en een enorme lading plezier. Hier komt alles aan bod. Ook zijn hier Talent Skills, fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp aanwezig, zodat jouw talent optimaal ontwikkeld kan worden.

Je kunt zo ver gaan als je wilt. We doen het samen en plezier staat voorop. Je snapt ‘m al: dit is de plek waar toprijders geboren worden. Doe je mee?

DSC 6382
Knwu Logo (1)

Samenwerking

Bouw jouw
BMX-structuur op

Als je BMX op het CSE vergelijkt met hoe BMX in Nederland is georganiseerd, dan zie je al snel wat onze aanpak uniek maakt: het trainen in de ochtend, de directe verbinding met onderwijs en het ontwikkelen van je skills.

We bieden een brede variatie aan trainingen, met als basis de baanspecifieke training. Vergeleken met een clubtraining, sport je op het CSE in kleinere groepen en is er veel één-op-één-aandacht. Ook focussen we ons hier op alle facetten van BMX: van techniek, baansnelheid en tactiek tot krachttraining.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Vincent Huisjes

Vincent Huisjes

Sportmanager BMX

"Explosiviteit, kracht, vaardigheid, baantechniek: alles komt hier aan bod."

>> Sportmanager Vincent Huisjes is ook trainer bij BMX, naast hem is er ook nog trainer Justin Kimman.

Bij ons op het CSE

ONDERWIJSMOGELIJKHEDEN

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ81052
DSC 6978

Heb jij het in je?

Selectieprocedure

De drive om alles uit je favoriete sport te halen én te scoren in het klaslokaal. Dat is waar een BMX-talent op het CSE zich mee onderscheidt. Om in aanmerking te komen voor BMX op het CSE, moet je geselecteerd worden. Hiervoor worden speciale selectietrainingen georganiseerd, waar je je voor kunt aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!