Landstede Groep
CSE CSE

Meet the Characters

Ontmoet leraar Willem-Maarten Heins

"Als leraar Engels op het CSE heb ik een baan die voor mij als voormalig topsporter een natuurlijke overgang was. Voordat ik hier begon, was ik namelijk professioneel volleyballer en speelde ik in de eredivisie. Het leven als topsporter heeft me geleerd om door te zetten, te streven naar succes en om te gaan met de uitdagingen die op mijn pad komen. Daardoor kan ik me goed inleven in onze talenten en begrijp ik precies wat ze doormaken.

Als leraar op het CSE kan ik mijn ervaringen als topsporter gebruiken om de talenten op school heel gericht te begeleiden. Ik praat dagelijks met ze over de uitdagingen waar ze in hun sport mee te maken krijgen en help ze om hiermee om te gaan. Het is een voorrecht om dit te kunnen doen en de talenten te zien groeien, zowel op sportief als persoonlijk vlak.

De sfeer op het CSE is uniek en echt bijzonder. Om dit te begrijpen, moet je het zelf komen proeven. Talenten gaan hier veel met elkaar om en de sfeer is natuurlijk best sportief, maar ook eager en heel open. Er heerst een gevoel van saamhorigheid waarin er veel wordt gedeeld en meegeleefd. Iedereen wil hier graag met elkaar praten en elkaars ervaringen delen."

Willem Maarten
Als voormalig topsporter kan ik me goed inleven in onze talenten en begrijp ik precies wat ze doormaken. Willem-Maarten Heins

"Als je nieuwsgierig bent naar hoe het er bij ons op school aan toegaat, nodig ik je graag uit om een dagje mee te lopen. Op die manier kun je zelf ervaren wat het CSE zo speciaal maakt en hoe we hier samen werken aan het creëren van een stimulerende en motiverende leeromgeving."