Landstede Groep
CSE CSE

to build character
to create opportunities
and achieve the best

both on and off the field

Onze visie
& missie

Visie

Wij zien een wereld voor ons waarin de talenten van de toekomst alle ruimte en mogelijkheden krijgen om het beste uit zichzelf en hun passie te halen. Met een glimlach elke dag een beetje beter. 

Missie

Wij zijn een unieke school die sport en onderwijs combineert, rondom de behoeftes van onze talenten. Hiermee creëren wij de perfecte leeromgeving voor een carrière in en buiten de topsport.

Dé topsportacademie
van Nederland

Ons CSE

“Drive can change failure into extraordinary achievement”

Topsport is zwaar. Altijd competitief. Succes, tegenslagen, winst en verlies. Het vraagt om passie, discipline en commitment. Het vraagt om de juiste drive. Het blijven investeren in jezelf om het beste te bereiken. Je eigen grenzen opzoeken en blijven verleggen. Dit moet in je zitten. In jou als talent én als begeleidende staf.

“We need to play so that we can
rediscover the magic all around us"

Plezier is de voedingsbodem voor ontwikkeling. De essentie voor groei. Juist in een omgeving waarin er veel van je gevraagd wordt. Daarom krijgt bij ons ieder talent de ruimte om kind te zijn. Zodat je op je eigen manier kan ontdekken waar je goed in bent en energie van krijgt.

“When skill and passion work together, expect a masterpiece”

Elke dag opnieuw streven we naar kwaliteit en vakmanschap. Als talent én als organisatie. We blijven leren, innoveren en excelleren op het snijvlak van topsport en onderwijs. Constant bezig om nieuwe technieken te leren. Alleen zo kunnen we voorop blijven lopen en de beste versie van onszelf worden.

 
 
“Ability may get you
to the top, but it takes
character to keep you there”

In de topsport moet je sterk in je schoenen staan. In staat zijn om je aan te passen aan de omstandigheden. Jezelf op één durven zetten en voor jezelf op kunnen komen. Hier ontwikkelen en vormen we mentale en morele kwaliteiten. We sturen op moed, eerlijkheid, integriteit en stabiliteit. Kwaliteiten die helpen met het vormen en behouden van succes.

“Only those who can see the
invisible can do the impossible”

Voor ons begint en eindigt het bij de droom. Vallen en opstaan, met het geloof om te groeien. De ambitie die een energie creëert en betekenis geeft aan alles wat we doen. Want wij zijn dé plek om dromen na te jagen.

Onze waarden

Sport en onderwijs

Talent­ontwikkeling

 • Ontwikkeling van het talent staat centraal: sociaal, maatschappelijk én sportief.

 • Geïntegreerde aanpak met sportcoaches, leraren, ouders en sportvereniging.

 • Elk talent krijgt een maatwerkprogramma, gericht op ambitie en ontwikkelproces.

 • Sport en onderwijs worden versterkt door ons CSE Skills-programma.

Ontwikkeling

geintegreerde
aanpak rondom
het talent

Bij ons staat de ontwikkeling van onze talenten centraal, in alles wat we doen. Daarom krijgt ieder talent een maatwerkprogramma, gericht op ambitie en ontwikkelproces.

Hierbij werken we nauw samen met de ouders en de sportvereniging. Samen creëren we de perfecte omstandigheden voor de persoonlijke, maatschappelijke en sportieve ontwikkeling van onze talenten.

Talent (1)

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Passend onderwijs

  Op het CSE vinden we dat alle kinderen en jongeren een onderwijsplek verdienen die bij ze past. Daarom werken we er met ons gehele team aan om maatwerk te leveren. Dat doen we met passend onderwijs met de leercoach als spin in het web, altijd in afstemming met de sportcoach.

  Lees hier meer over passend onderwijs

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!

ontdek meer op onze socials