Landstede Groep
CSE CSE

Hier begint het

Voetballen
bij PEC Zwolle

PEC ZWOLLE VOETBALACADEMIE

Alle ruimte om te scoren

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Maak kennis met Voetbal van PEC Zwolle binnen het CSE.

Zorg dat je opvalt, want het kan de koers van je sportcarrière bepalen. Schoolvakken zijn de basis. En de rest… is voetballen voor PEC Zwolle. Elke schooldag begint ermee. En na de training, stap je de kleedkamer uit en het klaslokaal in.

DSC 4815 CSE VOETBAL JONGENS

Je moet er wel wat voor over hebben. Vroeg opstaan en jezelf ontwikkelen om zo de beste voetballer te worden die je kan zijn en om met een diploma je toekomst te verzekeren. Maar hoe mooi is het om alle ruimte te krijgen om je dromen na te streven? Die ruimte om te scoren - op het veld en in de les - krijg je op het CSE.

DSC 5683 CSE VOETBAL JONGENS

Unieke samenwerking

Alles draait om samenwerken

Een voetbaltraject als de onze vind je nergens anders in Nederland. Het CSE heeft namelijk een nauwe samenwerking met PEC Zwolle: alle jeugdspelers van PEC Zwolle die voortgezet onderwijs volgen, zitten op het CSE. Daarnaast is het meisjes- en vrouwenvoetbal in opkomst op het CSE en bij PEC Zwolle. Ook dit is een grote meerwaarde van Voetbal op het CSE.

Op het CSE zijn bovendien ons Talent Skills-programma, fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp aanwezig, voor een optimale ondersteuning van jouw talent.

Dé Topsportacademie
van Nederland

DSC 5596 CSE VOETBAL JONGENS

Oefen elke dag aan je skills

Focus op voetbal

In de ochtend train je of werk je zelfstandig in het TLC. Na je training heb je les tot uiterlijk half vier en daarna is het tijd voor de middagtraining. Je hebt bij ons niet te maken met tussentijdse reisafstanden: de dagplanning draait volledig om het vergroten van jouw voetbalskills en om het genieten van je favoriete sport. Je stapt de kleedkamer uit, loopt de trap op en je zit in het lokaal.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ71709 (1)
Pec Zwolle Logo (1)

PEC ZWOLLE VOETBALACADEMIE

Scouting en selectie

Om voor Voetbal op het CSE in aanmerking te komen, moet je gescout worden door PEC Zwolle. Scouts van PEC Zwolle bezoeken wekelijks wedstrijden in de regio Zwolle. Nadat je opvalt bij jouw club bestaat de mogelijkheid dat je wordt uitgenodigd voor trainings- of wedstrijdactiviteiten van PEC Zwolle.

Nadat je hebt meegedraaid bij trainingen of wedstrijden wordt er gekeken of er ruimte is binnen de PEC Zwolle voetbalacademie om jouw talent te ontwikkelen. Toelating tot het CSE en de PEC Zwolle Voetbalacademie vindt uitsluitend plaats via scouting en op uitnodiging. Spelers kunnen zichzelf dus niet voor het CSE aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!