Landstede Groep
CSE CSE

Meet the Characters

Ontmoet lerares Marjolijn de Vries

"De sfeer hier op het CSE is gedreven en dat komt goed uit, want dat ben ik zelf ook. Ik haal dan ook ontzettend veel voldoening uit mijn werk als leraar.

Wat deze school echt speciaal maakt, is het feit dat het zo’n kleinschalige school is, waar iedereen heel collegiaal is. We kunnen elkaar makkelijk opzoeken en er is een persoonlijke band tussen veel van de collega's.

Ik heb in het verleden ook op grotere scholen gewerkt, maar nu merk ik pas hoe dankbaar ik ben voor de extra tijd die ik hier kan investeren in de talenten. Op het CSE hebben we het gevoel dat we het samen doen. De talenten van de leerlingen staan hier centraal; ze zijn de topsporters van de toekomst en die koesteren wij als leraren ontzettend."

CSE SZ71709 (1)
Ik heb in het verleden ook op grotere scholen gewerkt, maar nu merk ik pas hoe dankbaar ik ben voor de extra tijd die ik hier kan investeren in de talenten. Marjolijn de Vries

"Ik ben er trots op om hier te mogen werken. De gedreven sfeer, de persoonlijke band tussen collega's en talenten, en de nadruk op talentontwikkeling maken het werken op deze school zo bijzonder. Het is een plek waar sport en onderwijs samenkomen en waar iedereen de kans krijgt om zijn of haar dromen na te jagen.

Voor iedereen die nog twijfelt of het CSE een goede plek voor hem of haar is, wil ik benadrukken dat het voor ons voorop staat dat je geniet van je sport en natuurlijk dat je er goed in bent. Geef jezelf de kans om dat met onderwijs te combineren - in plaats van dit los van elkaar te volgen. Wij dragen dan zorg voor je individuele behoeftes. Als sporter en als mens."