Landstede Groep
CSE CSE

Meet the Characters

Aude Land

Hockey

CSE'ER AAN HET WOORD

"Het is gewoon heel fijn dat het CSE heel overzichtelijk is en dat je vrijwel iedereen heel snel leert kennen.

Ook de diversiteit aan sporten die hier samenkomen vind ik heel prettig. Dit heeft vooral in het begin van mijn tijd op het CSE geholpen om stress bij me weg te nemen, omdat alle talenten hier in dezelfde positie zitten en je elkaar daardoor heel goed begrijpt.

Op het CSE wordt sport op een perfecte manier in ons dagelijks programma verwerkt, zo kan ik na school ook nog sporten bij mijn eigen hockeyclub. Hierdoor kan ik me volledig op mijn favoriete sport focussen, zonder tijd te verliezen aan bijvoorbeeld het reizen."

Wat voor mij als hockeyer deze school zo uniek maakt, is de kleinschaligheid. Aude Land
Aude Land


"Een leuk extraatje van les krijgen op het CSE? Het kwark-abonnement van de kantine! Sowieso is er elke dag lekker en gezond eten te krijgen, wat voor mij als sporter essentieel is.

Ik had van te voren nooit kunnen bedenken dat de sfeer op het CSE zo goed zou zijn als dat hij is. Ik ben hier omringd door gedreven medeleerlingen die, net als ik, persoonlijk en in hun sport willen groeien. Maar deze gedrevenheid gaat niet ten koste van de positieve sfeer; we motiveren elkaar en gunnen elkaar ons succes. Je beste vriend kan hier ook je tegenstander zijn en toch accepteren we dat en steunen we elkaar.

Mijn doel op het CSE is om het beste uit mezelf te halen en uiteindelijk het Nederlandse team te bereiken. Ik leg de lat niet te hoog, maar ik ben vastbesloten om mijn diploma te behalen en me voor te bereiden op een carrière als topsporter. Het CSE biedt me de perfecte omgeving om mijn dromen waar te maken en me te ontwikkelen tot een volwassen en verantwoordelijke topsporter. Mét een schooldiploma!"