Landstede Groep
CSE CSE

Magister

Op CSE Topsportacademie Nederland maken we gebruik van Magister. Magister is een digitale omgeving dat ons in staat stelt de voortgang van onze talenten te monitoren. Magister vormt een centrale plek waarin alle behaalde resultaten van onze talenten overzichtelijk worden vastgelegd.  

Naast het vastleggen van behaalde resultaten, biedt Magister ook de mogelijkheid om gespreksverslagen te documenteren. Bovendien wordt de aanwezigheid van leerlingen zorgvuldig geregistreerd in Magister, waardoor we een nauwkeurig beeld hebben van de aanwezigheid en eventuele afwezigheid. 

Magister bevat onder andere het rooster, de cijfers, digitale leermiddelen en studiewijzers. Dit betekent dat alle belangrijke informatie altijd binnen handbereik is. Zo kunnen onze talenten zich altijd optimaal voorbereiden. 

Iedereen krijgt een e-mailadres van school om in te loggen in onze systemen. Belangrijke berichten, zoals roosters of informatie rondom toetsweken, worden door leercoaches en leraren gestuurd via magister.