Landstede Groep
CSE CSE

Leermiddelen

Op het CSE bieden we modern, eigentijds onderwijs. Op je bureau liggen daarom boeken, een pen en papier, maar je werkt daarnaast ook veel op een laptop.

ELO

Via de elektronische leeromgeving (ELO) wordt alles gedeeld dat je nodig hebt om je lesprogramma te volgen. Je vindt er onder meer planners, uitwerkingen en lesmateriaal. Daarnaast beschikken leraren over digitale tools om je te begeleiden en feedback te geven.

In totaal gebruiken we een laptop zo’n dertig procent van de lestijd. Om ervoor te zorgen dat je de laptop op die momenten optimaal kunt gebruiken, besteden we regelmatig aandacht aan ICT-vaardigheden en mediawijsheid.

Boeken

De boekenleverancier van het CSE is Iddink. Talenten die toegelaten zijn op het CSE ontvangen tijdig informatie over het bestellen van de benodigde schoolboeken. De kosten voor deze boeken zitten verwerkt in de jaarlijkse topsportbijdrage.

Laptopregeling

Het CSE biedt modern en eigentijds onderwijs. Op je bureau liggen boeken, een pen en papier, maar je zou ook met een (laagdrempelige) laptop met hele basis functionaliteiten kunnen werken. Het aanschaffen van een laptop is niet verplicht. De laptop is een hulpmiddel om te komen tot aantrekkelijker onderwijs. Je leert in een rijke leeromgeving, kunt onderwijs op maat volgen en hebt de vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan. Kun je of wil je geen laptop aanschaffen, dan kun je gedurende de dag gebruikmaken van een leenlaptop van school. Neem dan contact op met je leercoach. Op deze manier kun je dan volledig deelnemen aan het onderwijsprogramma. 

Laptop aanschaffen

Wil je een laptop aanschaffen? Op deze pagina lees je waar je op moet letten.