Landstede Groep
CSE CSE

Meet the Characters

Noa Schuring

Waterpolo

CSE'ER AAN HET WOORD

"Ik geniet ontzettend van mijn tijd op het CSE! Ik ben hier omringd door mensen die net zo van sport houden als ikzelf. Daarbij is het heel leuk dat iedereen echt met elkaar omgaat en er geen clubjes ontstaan rondom bepaalde sporten.

Mijn vriendengroep hier bestaat uit allemaal leerlingen van andere sporten en we kunnen hartstikke veel van elkaar leren. Ik voel me hier omringd door medeleerlingen die elkaar steunen en samenwerken om het beste uit zichzelf te halen.

Het is ook super fijn om diezelfde steun en betrokkenheid te merken bij de leraren en trainer hier op school. Zij hebben niet alleen oog voor onze prestaties in het klaslokaal, maar ook voor onze persoonlijke ontwikkeling als sporters en voor onze groei richting de topsport."

Mijn vriendengroep hier bestaat uit allemaal leerlingen van andere sporten en we kunnen hartstikke veel van elkaar leren. Noa Schuring
Ontwerp Zonder Titel (1)


"Ik voel me ontzettend aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en het beste van mezelf te laten zien, omdat ik weet dat iedereen hier erop is ingesteld om me op de beste manier te laten groeien als mens en als sporter. Dat is voor mij en mijn ouders een belangrijke reden geweest om te kiezen voor het CSE.

Je leert op het CSE al snel om verantwoordelijkheden te nemen voor je eigen ontwikkeling. Je moet het uiteindelijk zelf willen én zelf doen, maar er is veel ondersteuning om je heen om je daarbij te helpen. De balans tussen sport en onderwijs is hierin erg belangrijk, want op beide wil je scoren en vooruitgang boeken. Die combinatie vind ik op het CSE heel goed geregeld.

Ik werk er op dit moment hard aan om een plek te veroveren in het Nederlandse waterpoloteam. Dan helpt het gewoon ontzettend als je onder de tijd die normaal gesproken volledig naar je school gaat, ook tijd zit waarin je kunt trainen. En dan ook nog eens training krijgen van hele goede trainers, dat is voor mij écht een win-win."