Landstede Groep
CSE CSE

Leer volleyballen op topniveau

Volleybal
op het CSE

Alle focus op jouw talent

Bereik jouw volleybaltop

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Volleybal is waar je voor opstaat, waar je voor leeft en waar je van geniet. Je doel is bepaald. De top van Nederland bereiken - of zelfs verder - en samen met je team genieten van wedstrijden op hoog niveau. Die reis begint bij jezelf, maar gaat pas echt van start op het CSE. Maak kennis met Volleybal op het CSE, waar alles in het teken staat van jouw volleybaltalent.

DSC 7427

Hier combineer je onderwijs met sport en train je dag in, dag uit om de beste volleyballer te worden die je kunt zijn. Aanvallen, blokkeren, passen, hier komen alle onderdelen voorbij. En naast je lichaam, train je hier ook je geest. Bijvoorbeeld tijdens de unieke vitaliteitstrainingen van topvolleybalster Manon Flier.

Ben jij er klaar voor om het uiterste uit jezelf te halen? Om de top te bereiken en optimaal van volleybal te genieten? Volleybal op het CSE: ga ervoor!

DSC 6205

Trainen op een unieke plek

Trainen in het Victorium

Bij Volleybal op het CSE trainen we in het Victorium Sport & Health-centrum in Zwolle, het veelzijdige sport- en trainingscomplex voor topsport op nog geen 200 meter lopen vanaf het CSE-gebouw. In de ochtenden vinden drie á vier baltrainingen per week en minimaal één krachttraining plaats. Deze trainingen worden verzorgd door gekwalificeerde trainers.

 

Dé Topsportacademie
van Nederland

Logo's Volleybal

In teamverband

Samenwerking Nevobo

Het CSE werkt nauw samen met de Nederlandse Volleybalbond Nevobo en meerdere CSE-ers hebben de stap naar de Oranje jeugdselecties inmiddels weten te maken. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om naast school ook in de ochtenden je volleybalskills te trainen.

We stellen jou als individuele volleyballer centraal. Naast de clubtraining die je al volgt, draait op het CSE álles om de combinatie tussen sport en school. In samenwerking met gekwalificeerde trainers, coaches en deskundigen wordt er op het CSE alles aan gedaan om jou zo veel en zo optimaal mogelijk te laten werken aan jouw volleybaltalent.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Kyara de Maar

Kyara de Maar

Talent Volleybal

Voor Kyara staat alles dat ze doet in het teken van haar droom, die ze omschrijft als ‘zo ver mogelijk komen in mijn sport en er alles uithalen’. “Mijn motto is: ik kan niet verliezen, alleen maar winnen of leren. Dat past natuurlijk perfect bij mijn keuze voor het CSE. Ik kom hoe dan ook elke dag weer een stap verder.”

Ontmoet Kyara
Talent
Pascal Veneman

Pascal Veneman

Sportmanager Volleybal

"Bij ons train je dag in, dag uit om de beste volleyballer te worden die je kunt zijn."

>> Sportmanager Pascal Veneman is ook trainer bij het volleybal, naast hem zijn er ook nog de trainers Sven de Vries, Rutger Kamphuis en Marianne het Lam.

Tessa Konijnenberg

Tessa Konijnenberg

Talent Volleybal

“Mijn droom is om ooit in het Nederlands damesvolleybalteam te komen”, vertelt Tessa. “Daar zou ik hard voor moeten blijven werken, dus als eerste is mijn doel om in de Eredivisie te spelen. Mijn grooste voorbeelden zijn Paola Egonu en Tijana Boskovic. Zij leren me om van elke situatie te leren en deze lessen mee te nemen naar de volgende wedstrijd.”

Ontmoet Tessa
Talent

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ72483
DSC 7405

Ontdek of jij het in je hebt

Selectieprocedure

Op het CSE ga je niet naar school om daarna te kunnen volleyballen. Nee, hier ga je naar school óm te volleyballen. Ondertussen werk je toe naar het behalen van je schooldiploma.

Om in aanmerking te komen voor Volleybal op het CSE moet je geselecteerd worden. Hiervoor worden selectietrainingen georganiseerd, waar je je voor kunt aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!