Landstede Groep
CSE CSE

Nergens krijg je zoveel ruimte voor golf

Golf
op topniveau

Alles wat jij nodig hebt

Leer golfen op topniveau

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Maak kennis met Golf op het CSE.

Je grip is ontspannen. Je swing voelt vloeiend. En je honger om nog beter te worden? Die is onstilbaar. De topgolfer in jou verdient plek op het CSE.

DSC4572 Bewerkt CSE GOLF


Hier combineer je een schoolcarrière met jouw ontwikkeling als golfer op topniveau. Hier kijken we precies naar wat jíj nodig hebt. Extra focus om het putten te perfectioneren? Of meer tijd om doordeweeks een wedstrijd te kunnen spelen? Hier gebeurt het.

DSC 4535 CSE GOLF

Focus op jouw golftalent

Alle tijd om te trainen

Sport vraagt tijd en intensiteit en dat betekent veel trainen. Daarom is de unieke combinatie van school en topsport die het CSE biedt ideaal. Er is geen plek waar je zo veel traint en tegelijkertijd de focus op je schoolcarrière niet uit het oog verliest.
Vier dagen per week train je in de ochtend, aansluitend ga je naar school en daarna weer naar de training. Het zijn volle dagen, maar ook preciés wat je nodig hebt op jouw pad naar professioneel golfer.

Dé Topsportacademie
van Nederland

Golfclub Zwolle

Samenwerking

Groeien met professionals

Hier word je beter, als mens en als sporter. Ben jij klaar om jouw golftalent serieus te ontwikkelen? Golf op het CSE is dé keuze voor toekomstige topgolfers. Bovendien train je op het CSE extra, naast je clubtrainingen, onder leiding van je eigen professional.

Voor Golf op het CSE werken we samen met Golfclub Zwolle, waar drie tot vier keer per week in de ochtend wordt getraind. Deze trainingen worden verzorgd door gerenommeerde professionals. En met Talent Skills, fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp is op het CSE alles aanwezig om jouw talent optimaal te ontwikkelen.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Lora Jones

Lora Jones

Talent Golf

Toen ze pas acht jaar was, scoorde ze haar eerste hole-in-one. Met haar droom om de volgende Serena Williams of Brooke Henderson te worden, is Lora Jones (16 jaar) helemaal op haar plek op CSE Topsportacademie Nederland in Zwolle. Het is de enige middelbare school in Nederland die volledig in het teken staat van het stimuleren van jeugdige talenten die door willen breken in hun sport, zonder daarbij de focus op hun school op te hoeven geven. “Echt de ideale plek voor mij.”

Ontmoet Lora
Talent
Jean Maurice van Ham

Jean Maurice van Ham

Sportmanager Golf

"Hier combineer je een schoolcarrière met jouw ontwikkeling als golfer op topniveau."

>> Sportmanager Jean Maurice van Ham is ook trainer bij het golf, naast hem is er ook nog trainer Bajstiaan Haastnoot.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ81183
DSC 4089 CSE GOLF

Hier staat jouw ontwikkeling centraal

Heb jij wat nodig is?

Het kost veel tijd om een echt goede golfer te worden. Wil je school en sport combineren en het maximale halen uit beide? Dan is het CSE the place to be. Hier ademen we sport en staan jouw ontwikkeling en het genieten van je favoriete sport centraal.

Waar je ook behoefte aan hebt, hier is alles beschikbaar om jou de beste golfer te maken die je kan zijn. Met een diploma op zak.

Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Er worden selectietrainingen georganiseerd waar je je voor kan aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!