Landstede Groep
CSE CSE

Klaar om je slag te slaan?

Tennis
op het CSE

Hier start de weg naar beter

Leer tennissen op topniveau

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Maak kennis met Tennis op het CSE.
Tennis is alles voor je. Je wint. Vaak. Je wilt graag hard werken om nog veel beter te worden. En je hebt je zinnen gezet op de top. Wat nou als je ook onder schooltijd kan trainen? Dat kan op het CSE.

DSC 5854

Maak kennis met Tennis op het CSE. Hier combineer je op unieke wijze tennis en school. Hier werk je met fanatieke en gekwalificeerde toptrainers om jouw spel naar ongekende hoogte te krijgen. Je zal moeten investeren om op topniveau te kunnen spelen. Vroeg op, laat thuis. Toch maar niet naar dat feestje. Jij tennist om goed te worden. Dus jij gaat ook volle bak tijdens oefeningen die zwaar zijn. Of als je weer 100 ballen in dat kleine vakje moet mikken.
Je tennis-idolen hebben die uren er ook inzitten. Maar door je te focussen op je speltechniek en je schoolwerk, behaal je de top met een diploma op zak. Ben jij klaar om je slag te slaan?

DSC 4666

De beste begeleiding

Samen naar de top

Het kan allemaal best spannend zijn: een nieuwe school, nieuwe mensen om je heen. En dan ook nog nieuwe trainers om beter van te leren tennissen. Soms gaat het er fanatieker aan toe dan je op de club gewend bent. Maar je went, je groeit. En hoe zwaar de trainingen ook zijn, tennissen op het CSE doe je samen.


Op onze unieke sportacademie maak je dezelfde ontwikkelingen door als op een gewone school, maar dan in combinatie met tennis. Je bent omringd door fanatieke en talentvolle mede-tennissers, werkt samen met trainers op topniveau, fysiotherapeuten, diëtisten en sportpsychologen in ons Talent Skills-programma. Iedereen werkt samen om je naar jouw tennistop te brengen. Hier word je de beste tennisser die je kunt zijn.

Dé Topsportacademie
van Nederland

Logo Tennis

Samenwerking

Ruimte om te groeien

Je traint op het CSE zowel buiten als binnen in de tennishal. Dit doe je drie keer per week in de ochtend en deze trainingen worden verzorgd door gerenommeerde trainers van de Bogtstra Tennisacademie.

Drie ochtenden in de week begin je om half 9 en train je anderhalf uur. Daarna ga je naar school en volg je het onderwijsprogramma tot uiterlijk half 4. Vaak ga je dan ’s middags ook nog trainen bij je eigen tennisclub.

Kortom: jouw drive om beter te worden en extra uren in jouw tennistalent te investeren is bij ons helemaal op zijn plaats.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Axel van der Heijde

Axel van der Heijde

Sportmanager Tennis

"Hier werk je met fanatieke toptrainers om jouw spel naar ongekende hoogten te krijgen."

>> Sportmanager Axel van der Heijde is ook trainer bij het tennis, naast hem is er ook nog trainer Maarten van Galen Last.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ71930
DSC 4668

Is jouw spel goed genoeg?

Selectieprocedure

Het CSE is een unieke plek om te bouwen aan je tennistalent. Alleen hier krijg je alle tijd om te sporten én om je schooldiploma te behalen.

Om in aanmerking te komen voor Tennis op het CSE moet je eerst geselecteerd worden. Er worden daarvoor elk jaar in maart selectietrainingen georganiseerd, waar je je voor kunt aanmelden. Voor een proeftraining kun je contact opnemen met de sportmanager Axel van der Heijde.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!