Landstede Groep
CSE CSE

Topsport én
top-onderwijs

CSE SZ72483

Trainen, spelen én onderwijs volgen: op het CSE komen topsport en top-onderwijs samen.

Onderwijs op maat

Alles in één school

Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo. Een vervolgstap naar het hbo is dan ook een logisch vervolg, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

Dat wat jij nodig hebt

Begeleiding

Op het CSE bieden wij een uitgebreid begeleidingsprogramma aan dat op de individuele talenten is afgestemd. Onze begeleiding wordt op verschillende manieren verzorgd, waaronder door een leercoach, een ondersteuningsteam, een dyslexiespecialist, een orthopedagoog en een sportpsycholoog.

CSE SZ71709 (1)
CSE SZ71979 (1)

Onderwijs op maat

Passend onderwijs

Onderwijs dat bij je past en dat uitgaat van je talenten: daar gaan we voor op het CSE. Wij zijn er voor alle talenten, dus ook voor zij die extra ondersteuning nodig hebben. Waar mogelijk zorgen wij dan ook voor een passende onderwijsplek. Daarbij houden we rekening met de behoeften van het talent en de voorkeuren van de ouders of verzorgers. Daarover gaan we open met elkaar in gesprek.

Mis je informatie of een bepaald onderdeel? Raadpleeg dan eerst onze schoolgids en neem - als je het daar ook niet kunt vinden - contact op met de administratie van het CSE.

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!