Landstede Groep
CSE CSE

De mat is jouw terrein

Judo
op het CSE

Zet jouw volgende stap

Haal het maximale uit jouw judopotentie

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Op onze mat voel je je meteen thuis. Ben jij klaar voor de volgende stap als judoka? Maak kennis met Judo op het CSE. Hier combineer je trainen met school en creëer je de voorwaarden om de top te behalen.

DSC 3493 CSE JUDO


Jij hebt de touwtjes in handen. Wil jij jezelf ontwikkelen, het maximale uit je potentie halen en samen met nét zo fanatieke judoka’s blijven groeien? Op het CSE maak je kennis met judo op topsportniveau.

DSC 3149 CSE JUDO

Alles gericht op jouw groei

Leer judo van experts

De judotrainingen op het CSE gaan verder dan dat je gewend bent. Hier draait alles om jezelf te verbeteren. En dat allemaal onder professionele begeleiding van trainers en externe experts op het gebied van techniek, voeding, groei, mentaliteit en andere Talent Skills. Zo is er een sportpsycholoog beschikbaar om je de mentale vaardigheden bij te brengen die horen bij judo op topniveau.


Hier trainen we in de nabijheid van de onderwijslocatie. Drie keer per week, in de ochtend. De trainingen worden verzorgd door gerenommeerde trainers. Ondertussen behoud je zelf de regie over je eigen ontwikkeltraject.

Dé Topsportacademie
van Nederland

Android Chrome 512X512

Samenwerking

Samen sterker

Door het cluboverstijgende ochtendprogramma en onze samenwerking met de Judo Bond Nederland krijg je bij ons de mogelijkheid om onder schooltijd extra te trainen.

Je focust je in de breedste zin op wedstrijdgerelateerde technieken en samen met je trainers ga je veel dieper in op de trainingsvormen ten opzichte van de reguliere judoclubs. Je eigen club blijft je basis, maar op het CSE gaan we voor een kwaliteitsslag op individueel niveau.

Op het CSE zijn bovendien Talent Skills, fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp aanwezig, voor een optimale ondersteuning van jouw talent.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Eva Thole

Eva Thole

Talent Judo

Ondanks haar zeventien jaar kan judoka Eva Thole uit Zwolle al zeggen dat ze geselecteerd is voor een plek in de felbegeerde Europacup. Bij het behalen van die mijlpaal speelde haar school een belangrijke rol: door les te volgen op CSE Topsportacademie Nederland in Zwolle, kan Eva naadloos haar tijd in het klaslokaal combineren met training op de judomat.

John van der Meer

John van der Meer

Sportmanager Judo

"Train onder professionele begeleiding van experts op het gebied van techniek, voeding, groei en mentaliteit."

>> Sportmanager John van der Meer is ook trainer bij het judo, naast hem is er ook nog de trainer Engbert Flapper.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ71930
DSC 2265 CSE JUDO

Breng je talenten naar de mat

Selectieprocedure

Je talenten op de mat uitbouwen en perfectioneren en ondertussen een schooldiploma halen. Het kan alleen op het CSE. Om in aanmerking te komen voor Judo op het CSE moet je eerst geselecteerd worden. Hiervoor worden selectietrainingen georganiseerd, waar je je voor kan aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!