Landstede Groep
CSE CSE

Meet the Characters

Anis Aheddouch

Voetbal

CSE'ER AAN HET WOORD

"Op het CSE ben ik elke dag omringd door gedreven medeleerlingen, trainers en docenten en dat werkt voor mij heel motiverend.

Ondanks de gedrevenheid van iedereen blijft de sfeer op school heel positief en ondersteunend. We halen het beste in elkaar naar boven, zo werkt het hier gewoon. Ik ga het meeste om met mijn teamgenoten bij PEC Zwolle, maar los daarvan is het heel leuk om te merken hoeveel je hier omgaat met talenten van andere sporten. Je kunt altijd wel weer iets van elkaar leren.

Daarnaast kun je elke dag weer uitkijken naar de trainingsuren, waardoor ik in ieder geval gemotiveerd blijf om ook in de les mijn best te doen. De klassen op het CSE zijn niet groot, wat betekent dat er voldoende ruimte is voor aandacht en begeleiding."

Omdat ik wil doorbreken in het voetbal, is het hebben van een plek die daar volledig om draait echt heel fijn. Anis Aheddouch
Anis Aheddouch


"Op het CSE is gezondheid natuurlijk hartstikke belangrijk. Het is heel fijn om te merken dat je dit overal terugziet, ook in de kantine. Naast de standaard lesuren worden we ook geleerd hoe je op andere manieren een gezond leven kunt leiden. Mentaal, bijvoorbeeld. Want er komt behoorlijk wat op je af in de topsport. Het is fijn dat het CSE zich daarom ook op deze aspecten van je groei focust. Het is in het begin best spannend om op het CSE te zijn, maar dat hoort erbij.

Mijn doel is om het beste uit mezelf te blijven halen en om mijn droom na te jagen om door te breken als profvoetballer. En ik moet zeggen: ik ben heel goed op weg. Kiezen voor het CSE is daarbij hartstikke belangrijk geweest: hier draait alles namelijk om mijn groei richting het uitkomen van die droom."