Landstede Groep
CSE CSE

Start jouw weg naar de top

Tafeltennis
op het CSE

Welkom bij de talentenclub

Tafeltennis naar de top

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Maak kennis met Tafeltennis op het CSE.
Als tafeltennisser zoek jij continu naar de volgende uitdaging. Naar de volgende kans om je skills aan te scherpen. Om je weg naar topniveau te vervolgen. Wat is er dan lekkerder dan vier ochtenden in de week doen waar je voor leeft?

DSC 9811 2


Maak kennis met Tafeltennis op het CSE in Zwolle. Dit is de plek waar jouw tafeltennistalent volledig tot zijn recht komt. Waar je sport optimaal combineert met je schoolloopbaan. Hier ga je verder en ontdek je aspecten van de sport die op de vereniging verborgen bleven. Hier leer je van de besten, zodat jij nog beter kan worden. En no stress: dit gaat met vallen en opstaan. Als je er maar voor wilt gaan om te top te bereiken. Klinkt lekker, hè? Welkom bij de talentenclub. Welkom op het CSE.

DSC 0094 2

Hier leer je van de besten

Uniek trainingsprogramma

Je volgt ochtendtrainingen die worden gecombineerd met een schoolprogramma en dat aanbod krijg je alleen op het CSE. Alleen hier kun je vier ochtenden in de week trainen, altijd samen met erkende tafeltennistrainers. Bovendien hebben we Gerben Last, een oud-paralympisch medaillewinnaar, aan ons programma gekoppeld. Hij kan je voorzien van unieke topsportinzichten.


Bij ons is Tafeltennis specifiek gericht op jouw individuele ontwikkeling. Dat betekent dat er veel aandacht is voor jouw unieke spelsysteem. Het niveau ligt ook stukken hoger dan bij jouw vereniging: hier komen de beste spelers bij elkaar om van elkaar te leren en nog beter te worden. Omdat tafeltennis in Nederland een relatief kleine sport is, trainen boven- en onderbouw tegelijkertijd. In de bovenbouw draai je een aanvullend krachtprogramma.

Dé Topsportacademie
van Nederland

Tafeltennis Logo Bond

Samenwerking

Ondersteund door NTBB

Tafeltennis op het CSE wordt ondersteund door de Nederlandse Tafeltennisbond (NTTB) en de afdeling Oost (het Regionaal Talent Netwerk) van de NTTB. CSE Tafeltennis is zelfs een door de NTTB erkend opleidingscentrum en er wordt dan ook nauw samengewerkt met de bond.
Dit betekent dat het talentontwikkelprogramma Talent Skills, waarmee je aan de slag gaat tijdens je opleiding, voldoet aan de kwaliteitseisen van de NTTB en het NOC*NSF. Deze unieke combinatie van tafeltennis en onderwijs vind je alleen op het CSE.


Op het CSE zijn bovendien Talent Skills, fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp aanwezig, voor een optimale ondersteuning van jouw talent.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Boris de Vries

Boris de Vries

Sportmanager Tafeltennis

"Dít is de plek waar jouw tafeltennistalent volledig tot zijn recht komt."

>> Sportmanager Boris de Vries is ook trainer bij het tafeltennis, naast hem is er ook nog trainer Gerben Last.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ71930
DSC 9855 2

Gooi alles in de strijd

Selectieprocedure

Alle tijd om jouw tafeltennistalent uit te bouwen en een schooldiploma te behalen? Dat kan alleen op het CSE.

Om in aanmerking te komen voor Tafeltennis op het CSE moet je eerst geselecteerd worden. Hiervoor worden selectietrainingen georganiseerd, waar je je voor kunt aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!