Landstede Groep
CSE CSE

Ons CSE

CSE SZ80625

Met een glimlach elke dag een beetje beter

Welkom op een unieke plek. Een plek waar talent, skills én ambitie voor sporten samenkomt. Hier wordt je passie voor je sport aangemoedigd én kun je tegelijkertijd je schooldiploma halen. Bij ons leer je groeien als talent én als mens. En waar je jezelf kunt zijn. Nieuwsgierig?

Wij zien een wereld voor ons waarin de talenten van de toekomst alle ruimte en mogelijkheden krijgen om het beste uit zichzelf en hun passie te halen. Lees hier onze missie, visie & onze kernwaarden.

CSE SZ81209

Alle ruimte om te groeien

Bij ons staat een deskundig en toegewijd team voor je klaar. Gedreven trainers en leraren die samen - dag in, dag uit - met je aan de slag gaan om zo jouw droom te verwezenlijken. In een veilige omgeving, waar sport en school hand in hand gaan, krijg je alle ruimte om te groeien. Zodat je geen training én geen les mist.


En je medetalenten? Die zijn er om je scherp te houden, om van te leren en om plezier mee te maken. Kortom: de reis naar jouw top, die maak je hier samen.

Wat ik vooral leuk vind aan het CSE, is dat ik me hier kan focussen op mijn sport zonder dat ik me druk hoef te maken dat school op de tweede plek komt. Het is hier en-en. Nout (17 jaar) - Wielertalent

Dé Topsportacademie
van Nederland

Ervaring van
onze leraren & talenten

Benieuwd hoe een gemiddelde dag bij ons op het CSE eruitziet? Hoe bij ons sport en onderwijs moeiteloos worden gecombineerd? Lees dan de verhalen van mede-talenten, sportmanagers, trainers en leraren. Zij vertellen je precies wat je kunt verwachten van een schoolloopbaan op het CSE. Of kom gewoon een keertje langs!

Een unieke school

Meer over onze school

  • Wij zien een wereld voor ons waarin de talenten van de toekomst alle ruimte en mogelijkheden krijgen om het beste uit zichzelf en hun passie te halen. Lees hier onze missie, visie & onze kernwaarden.

  • Je kunt vanaf groep 7 starten bij het CSE. Meer weten over onze onderwijsmogelijkheden? Lees het hier.

  • Nieuwsgierig of je jouw sport ook kunt combineren met het CSE? Check hier of jij 1 van de 21 sporten beoefent die wij aanbieden.

  • Niets zo belangrijk als de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent. Dit doen wij met ons Skills programma.

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!