Landstede Groep
CSE CSE

Alle aandacht voor padel

Padel
op het CSE

Dit ervaar je nergens anders

Professioneel padellen

Welkom op een unieke plek. Waar sport en onderwijs samenkomen. Waar je de kans krijgt om school en sport optimaal te combineren. Maak kennis met Padel op het CSE.

Hier staat jouw ontwikkeling tot professioneel padeller centraal. Het CSE is de eerste school in Nederland voor talentvolle padellers. Nergens anders vind je een opleiding waarbij je je skills als padeller kunt ontwikkelen én een schoolopleiding kunt volgen.

DSC 8786 2

Bij ons krijg je alle ruimte om jouw opleiding met een individueel padeltraject te combineren. Je ontwikkelt jezelf op allerlei vlakken, waardoor je professioneel kunt groeien als padeller.

DSC 8128 2

Ontwikkel je in de breedte

Trainen op topniveau

Drie tot vier keer per week begint jouw schooldag niet in het klaslokaal, maar op de padelbaan van Peakz Padel bij de IJsselhallen in Zwolle. Je volgt hier een training van anderhalf uur, onder leiding van een professionele padeltrainer. Daarna fiets je naar ons moderne schoolgebouw om lessen als wiskunde, Nederlands en geschiedenis te volgen.


Ook volg je op het CSE onder meer het programma Athletic Skills, waarbij je juist kennismaakt met andere sporten en leert bij Talent Skills over voeding, leefstijl en mentaal welzijn. En na schooltijd train je weer verder bij je eigen vereniging. Heerlijk, toch?

Dé Topsportacademie
van Nederland

KNLTB Padel Logo

In teamverband

Samenwerking met KNLTB

Padel op het CSE werkt op unieke wijze samen met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). De trainingen vinden plaats op de indoor- en outdoorbanen van Peakz Padel in Zwolle, de grootste padellocatie van Nederland. Hier staat alles in het teken van jouw individuele groei als padeller en krijg je volop de ruimte om jouw padelskills in de breedte te ontwikkelen.

Op het CSE zijn bovendien het Talent Skills-programma, maar ook fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp aanwezig, voor een optimale ondersteuning van jouw talent.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Pepijn Schunselaar

Pepijn Schunselaar

Talent Padel

Pepijn vindt sporten over het algemeen heel leuk, sinds augustus 2022 had hij al snel door dat hij talent heeft voor padel. Toen de tijd kwam om een middelbare school uit te kiezen, was CSE Topsportacademie Nederland in Zwolle voor hem de enige keus. “Hier is mijn reguliere schoolloopbaan naadloos verbonden met mijn padeltrainingen, zodat ik zoveel mogelijk tijd kan besteden aan het verbeteren van mijn techniek.”

Jean Siemeling

Jean Siemeling

Sportmanager Padel

"Door te kiezen voor full-time padel op het CSE kun jij het verschil gaan maken."

>> Sportmanager Jean Siemeling is ook trainer bij padel, naast hem is er ook nog trainer Dagmar Vermeulen.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ72052
DSC 8975 2

Heb jij het in je?

Selectieprocedure

Alle focus op het vergroten van je padeltalent en ondertussen ook een schooldiploma scoren kan alleen op het CSE. Om in aanmerking te komen voor Padel op het CSE moet je eerst geselecteerd worden. Hiervoor worden selectietrainingen georganiseerd, waar je je voor kan aanmelden.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!