Landstede Groep
CSE CSE

Onderwijsresultaten

Het CSE Zwolle is dé plek voor de kampioenen van de toekomst. Hier komen talentvolle sporters samen om te excelleren en hun passie te omarmen. Bij ons staat leren en presteren op een plezierige manier centraal. En dat werkt, blijkt al meerdere jaren achter elkaar uit onze onderwijsresultaten.

Wij zijn toegewijd om de prestaties binnen de sport en het onderwijs, die we met elkaar leveren, steeds opnieuw te verbeteren. Alles is er dan ook op gericht om onze talenten te ondersteunen, zodat zij hun sportieve dromen na kunnen streven. Wij leiden op tot mooie mensen die klaar zijn voor een volgende stap in hun leven.

Betrokken, betrouwbare en gepassioneerde toptrainers, topleraren en andere medewerkers staan dagelijks klaar om al onze talenten te begeleiden. Het motto van het CSE is dan ook: met een glimlach op het gezicht iedere dag een beetje beter.

Het is dan ook een groot compliment dat het CSE al meerdere jaren achtereenvolgend positief is beoordeeld door het objectieve platform Scholen op de Kaart.

Talenten

Coaches & leraren