Landstede Groep
CSE CSE

Voetbal onder de vlag van PEC Zwolle

Vrouwenvoetbal
op het CSE

Tijd voor de volgende stap

Dit is jouw plek

Ken je dat? Dat gevoel dat je de enige bent. Het enige meisje in het team. Dat je jouw passie niet kunt delen met anderen. Of dat je gewoon veel te goed bent. Dat de uitdaging bij je lokale club al lang niet meer groot genoeg is. Ja, hè? Dan is het tijd voor het CSE.
Maak kennis met Vrouwenvoetbal op het CSE, onder de vlag van PEC Zwolle. Alleen hier train je met meiden die jouw passie delen en volg je tegelijkertijd een volwaardig schooltraject. Bij ons bevindt je je tussen gelijkgestemden die de drive hebben om zich voortdurend te ontwikkelen, te verbeteren en oplossingen te bedenken.

DSC 5661 Bewerktcse VOETBAL MEIDEN

Hier zet jij alles op alles om de top te bereiken. Extra tijd om te trainen - onder leiding van gekwalificeerde en gedreven trainers - gaat je daar flink bij helpen. Trainen om te groeien. Van het trainingsteam naar het Beloftenteam en - wie weet - op een dag naar PEC Zwolle in de Vrouweneredivisie. Welkom op het CSE. Hier ben je niet de enige.

 

DSC 6473 Bewerktcse VOETBAL MEIDEN

In teamverband

Verbonden met PEC Zwolle

Alles draait om jouw ontwikkeling als voetballer, op een manier die past bij jou. Met het Beloftenteam en de trainingsteams Meiden Onder 16 (MO16) en Meiden Onder 14 (MO14) is Vrouwenvoetbal van het CSE verbonden aan PEC Zwolle. Waar de meiden het van het beloftenteam het volledige sportprogramma binnen PEC Zwolle volgen, speel je als lid van MO16 en MO14 bij je eigen vereniging.


Op het CSE zijn bovendien ons Talent Skills-programma, fysiotherapie, voeding, mentale coaching en medische hulp aanwezig, voor een optimale ondersteuning van jouw talent.

Dé Topsportacademie
van Nederland

P1133390

Trainingen

Uniek trainingsprogramma

Een programma als de onze zie je nergens anders: naast de twee tot drie keer trainen per week bij je eigen vereniging, train je hier ook nog eens drie keer.

Op het CSE is de focus anders. Jij als voetbaltalent staat centraal. Samen met je sportmanager kies je trainingsdoelen die passen bij jou. Waar kun jij in groeien? Wat gaat er nu al goed en wat kan er nóg beter? Hier werk je met een maatwerkplan om jouw week het beste in te richten.

Meet the characters

UITGELICHT VOOR JOU

Kely Pruim

Kely Pruim

Oud-CSE'er Vrouwenvoetbal

"Wat het CSE me vooral heeft gebracht, is discipline. Discipline in het plannen en bezig zijn met voetbal en met school.

Met lessen van 45 minuten in plaats van een uur, leerden we heel efficiënt te zijn op school. Deze vaardigheden nam ik allemaal met me mee toen ik naar het hbo ging en daar heb ik veel aan gehad.
In het begin was het best spannend met nieuwe mede-voetbalster. In mijn lichting waren dat er slechts drie, maar er waren ook andere gedreven sporters van verschillende sporten. Met de voetbaljongens hadden we wat meer gemeenschappelijk, aangezien we allemaal van dezelfde sport hielden. Maar het was inspirerend en heel gezellig om te merken hoe gepassioneerd iedereen was."

Ontmoet Kely Pruim
Oud-CSE'er
Lars te Wierike

Lars te Wierike

Sportmanager Vrouwenvoetbal

"Hier train je met meiden die jouw passie delen en volg je tegelijkertijd een volwaardig schooltraject."

>> Sportmanager Lars te Wierike is ook trainer bij het meidenvoetbal, naast hem zijn er ook nog de trainers Lars van Rijnberk, Bryan Davies, Noah Bruggeman en Stefanie Kortenaar.

Bij ons op het CSE

Onderwijsmogelijkheden

 • Basisonderwijs groep 7 en 8
 • Havo/vwo
 • Vmbo
 • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
 • Hbo: Windesheim

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

CSE SZ80542
Pec Zwolle Logo

De weg naar de top start hier

Scouting en selectie

Om voor Vrouwenvoetbal op het CSE in aanmerking te komen moet je gescout worden door PEC Zwolle. Je kunt jezelf niet aanmelden voor het CSE.

Scouts van PEC Zwolle bezoeken regelmatig wedstrijden in de regio rondom Zwolle. Nadat je bent aangedragen door de scouts, word je uitgenodigd voor een aantal testactiviteiten. Dit zijn trainingen of wedstrijden. Als je deze tests behaalt, wordt je geselecteerd voor de jeugdopleiding van PEC Zwolle.

Meer over het CSE

 • Ons onderwijs

  Op het CSE worden onderwijstrajecten op maat aangeboden aan talenten in het basis- en voortgezet onderwijs en het mbo, zodat een talent na de sportcarrière goed voorbereid de arbeidsmarkt betreedt.

  Lees hier meer over ons onderwijs.

 • Athletic, Talent & Physical Skills

  Sport en onderwijs worden op het CSE op unieke wijze aan elkaar verbonden door ons Skills programma. Deze bestaat uit drie onderdelen: Athletic, Talent en Physical Skills. Dit Skills programma sluit aan op de individuele ontwikkelbehoefte van elk talent.

 • Veelgestelde vragen over het CSE

  Van vakantiedagen tot het examenreglement en van laptoptips tot lestijden: op onze A-Z pagina vind je informatie over alle onderwerpen die relevant zijn op het CSE.

Selectietrainingen

Voordat jouw reis naar de top kan beginnen, moet je eerst voor jouw sport geselecteerd worden. Daarom houden we voor elk van onze sporten regelmatig selectietrainingen. Vanaf eind januari 2024 kun je je aanmelden voor de selectietrainingen voor het schooljaar '24-'25. Pak je kans en schrijf je in!
Schrijf je in

Maak kennis met de topsportacademie
van Nederland

Heb je een vraag over het sporten, leren en ontwikkelen bij het CSE?
Mail, app of bel ons gerust!