Landstede Groep
CSE CSE

Nieuws

Talent Skills Themabijeenkomst bij CSE: Social Media

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 11 21 Om 22.16.47 F7413ece

Talent Skills Themabijeenkomst bij CSE: Een Avond van Verbinding en Kennisdeling

Afgelopen dinsdag organiseerde het CSE met trots haar eerste Talent Skills Themabijeenkomst, gericht op ouders en werknemers, met als centraal thema: Social Media.

Als Topsportacademie hecht het CSE grote waarde aan de actieve en positieve betrokkenheid van ouders en werknemers bij de ontwikkeling van de talenten op onze school. De projectgroep Talent Skills heeft als doel om ouders en werknemers te informeren over de diverse aspecten van het begeleiden van sporttalenten, met ruimte voor intervisie. Onze focus ligt niet alleen op het opleiden van topsporters, het draait ook om ‘het opleiden van mooie mensen’, zowel binnen als buiten de sport.

Aan het begin van het schooljaar hebben we tijdens ouderavonden gepeild welke onderwerpen ouders graag behandeld zouden zien. Op basis hiervan stond onze eerste Talent Skills Themabijeenkomst volledig in het teken van Social Media.

Tijdens deze avond nam Klaartje Schungel van SocialmediaIMPACT de aanwezigen mee in zowel de positieve als risicovolle aspecten van het internet. De focus lag op het voeren van open gesprekken met je kind over Social Media.

Met een mooie opkomst werd het een geslaagde avond met ruimte voor vragen, interactie en waardevolle tips om mee naar huis te nemen.

De focus lag op het voeren van open gesprekken met je kind over Social Media.