Landstede Groep
CSE CSE

Persbericht

RONALD MULDER VERSTERKT HET CSE ALS LERAAR BSM

Ronald Mulder4

Met trots kondigen wij de nieuwste aanwinst voor ons team aan: Ronald Mulder, een bekende naam in de Nederlandse sportwereld. Ronald, voormalig Nederlands langebaanschaatser en inline-skater, is gestart als leraar Bewegen, Sport en Maatschappij (BSM) op het CSE.

Met een indrukwekkende carrière in de sport heeft Ronald drie keer de eer gehad om Nederland te vertegenwoordigen op de Olympische Spelen. Een van zijn meest memorabele prestaties omvat een welverdiende bronzen medaille op de Olympische Spelen van 2014 in Sochi. Daarnaast kan hij zich wereldkampioen, Europees kampioen en nationaal recordhouder op de 500 meter noemen.

"Wat Ronald extra bijzonder maakt, is zijn toewijding aan het onderwijs. Voordat hij aan zijn topsportcarrière begon, was hij al actief in het onderwijs. Na zijn opleiding aan de CALO in Zwolle heeft hij met veel enthousiasme gewerkt bij SportService Zwolle. Deze unieke combinatie van ervaring als leraar en zijn eigen topsportachtergrond maakt hem de ideale persoon om talenten te inspireren en te motiveren," vertelt Anje Boogerd, teamleider Sport.

Na zijn afscheid van de topsport ontdekte Ronald al snel dat hij zowel het schaatsen als het onderwijs miste. Daarom heeft hij met volle overtuiging gekozen om weer in het onderwijs te stappen. Hij wordt gedreven door de gedachte dat talenten die BSM kiezen, dezelfde passie voor sport delen.

In zijn lessen wil Ronald niet alleen sporttechnieken overdragen, maar ook de mentaliteit van een topsporter. Voor hem betekent topsport gaan voor je passie en bereid zijn alles te geven om je doelen te bereiken. Hij is vastbesloten om onze prachtige doelgroep te inspireren en zijn passie voor sport met hen te delen.

Het is fantastisch om een gedreven en ervaren Zwolse professional als Ronald Mulder in ons team te hebben. We kijken uit naar zijn bijdrage aan de ontwikkeling en inspiratie van onze talenten! Ruben Soppe, Teamleider Onderwijs

Laten we samen een geweldig schooljaar tegemoet gaan!

Welkom, Ronald!